כמה עולה מיני באגר חדש?

קניינים בתחומי הצמ"ה פועלים במסגרות תקציביות שנתיות, כשאלו מאפשרות להן לספק לצוותי העבודה השונים את הכלים האיכותיים לעבודה במסגרת הפרויקטים השונים. במסגרת עבודתם, עוסקים אותם קניינים בשאלה מהי העלות של מיני באגר חדש.

בשנה האחרונה התייחסנו בצ'פניק ליעילות הרבה הקיימת במיני באגר, המוכר גם בשם מיני מחפרון. באותן כתבות ניתן היה להתרשם כי המיני באגר מהווה "ציוד מכני הנדסי קומפקטי, אך כזה הנחשב ליעיל וקשוח המהווה עבור תעשיות רבות את הכלי האולטימטיבי".

הפופולריות של המיני באגר ברחבי העולם ככלי שאותו רוכשות מסגרות רבות

מחפרון בפעולה

בכתבה שפורסמה ביוני 2024  באתר האינטרנט constructionbriefing.com שעסקה בפופולריות של המיני באגר, נוכחנו להבין יותר לעומק כיצד הפך המיני באגר לכלי צמ"ה המועדף לרכישה על ידי מסגרות רבות.

כריס סלייט, מנכ"ל ב-Off-Highway Research הבריטית מצביע על כך כי "במהלך 20 השנים האחרונות המכירות העולמיות של מיני מחפרים גדלו בממוצע ב-5-6% בשנה". סלייט הוסיף בראיון עמו כי מדובר "בצמיחה ארוכת טווח בשווקים המפותחים של אירופה, יפן וצפון אמריקה הנעה בשיעור מכובד של 3%-4% בשנה בממוצע, אבל בשאר העולם הנתון עמד על 13%-14%".

השכרה מיני באגר בכדי לבחון האפשרות לרכוש הכלי בעתיד

בחלק מהתעשיות בישראל מעדיפים קניינים רבים לבחון את האפשרות ברכישה של מיני באגר חדש וזאת באמצעות שכירה של מספר כלים תחילה, כשימי השכירות מאפשרים לצוותים המקצועיים והמפעילים לבחון האם אותם כלים הם אלו שכדאי לרכוש.

בעבודתנו בצ'פניק מול קניינים המעוניינים לבחון רכישה של מיני באגר חדש, אנו נרצה לבחון עימם האם אותם כלים יוכלו למלא פונקציות הכרחיות עבורם. לאורך השנים האחרונות, ניתן לומר בוודאות כי תעשיות רבות רואות במיני באגר כלי הכרחי וכזה ששווה להשקיע בו חלק מהתקציב, בין אם ברכישת כלי חדש ובהכשרה של מפעילים.

רכישת מספר מיני מחפרונים חדשים

רכישת מיני מחפרונים

קניינים העובדים עבור מסגרות תעשייתיות רחבות, בהן התקציבים גדולים משמעותית, קיים הצורך לרוב ברכישת צי של כלי צמ"ה מסוג מסוים. עבור אותן תעשיות, הצורך ברכישת מספר רחב של מיני מחפרונים מאפשרת לקניינים שלהם ליהנות מעלויות נמוכות יותר עבור כל מיני באגר שנרכש.

לצד האפשרות של יצרניות בינלאומיות לספק הנחה משמעותית ברכישה של עשרות כלים יחד, נהנות אותם תעשיות מהאפשרות לשלם באופן מרוכז את שאר התשלומים לאותה רכישה שביצעו, בין אם מדובר על מיסי נמל, מכס, הובלה ועוד.

האם כדאי לרכוש מיני באגר יד שנייה?

אנו בצ'פליק יודעים לספק לקהל לקוחותינו את האפשרות ליהנות מכלי צמ"ה חדשים במחירים נוחים, גם במקרים בהם מדובר על רכישה פרטית או של מסגרת תעשייתית קטנה. הנגישות שאנו מספקים, מאפשרת לרבים מלקוחותינו לוותר על האפשרות ברכישה של מיני באגר מיד שנייה, כשרכישה זו עלולה להיות עבורם חתול בשק.

במידה וכן בחרתם לרכוש מיני באגר מיד שנייה, גם כאן, בדומה לרכישת רכבים פרטיים, חשוב לבצע את כלל הבדיקות המקדימות הנוגעות לאותם כלים. בין אם מדובר על הטיפולים שעברו, עומסי העבודה של הכלים, האם קיימים חלקי חילוף בישראל לאותם דגמים ועוד.

מהם המחירים למיני באגר אצלנו בצ'פניק?

כיום, מחירו של מיני באגר בישראל נע בין 80 ל-350 אלף ₪. טווח העלויות הרחב לוקח בחשבון פרמטרים טכניים רבים, כשאלו כוללים בין היתר את יכולת החפירה של הכלי ויכולתו לעבוד בשטחים מאתגרים וצפופים.

אצלנו בצ'פניק תוכלו ליהנות מרכישה של מיני באגר חדש בעלות מינימלית של 83 אלף ₪, תוך היכולת ליהנות מתנאי רכישה מטיבים ונוחים ומקבלת מעטפת מקצועית שאין שני לה.

למה משמש מיני מחפרון?

אחד מכלי הצמ"ה שאותו ניתן לסווג ככלי רב תכליתי הוא המיני מחפרון, כשבו עושים שימוש רחב ומגוון בלא מעט תעשיות בישראל. עבור אלו שרוכשים לעצמם מיני מחפרון, חשוב להכיר את כלל היכולות של אותו כלי.

ביקור באתר של צ'פניק יאפשר לכם להכיר מקרוב אודות אותו כלי רב תכליתי, כשאחד מהכלים הנמכרים בישראל הוא המיני מחפרון (באגר) מדגם "לובול  FR18" – כלי בו ימצאו שימוש יעיל ורחב במספר רחב של תעשיות שעליהן נרחיב בהמשך.

מיני באגר 1.8 lovol מיני מחפרון (באגר) לובול FR18

עבודות בנייה

בישראל, ניתן לראות כיצד חברות קבלניות עושות שימוש נרחב במיני מחפרון בעבור משימות שונות ומגוונות. בין היתר, משמש המיני מחפרון לחפירה של תעלות בעומקים ורוחבים שונים, זאת תוך היכולת להגיע לחללים ואזורים צרים שאף כלי צמ"ה אחר אינו מסוגל להגיע אליהם.

משקלו הנמוך של המיני מחפרון, לעומת כלי צמ"ה אחרים, מאפשר לו לנוע על גבי משטחים שונים, בין אם משטחי עץ ובטון ועד אדמה רכה ובוצית. יכולת התנועה על גבי מגוון רחב של משטחים הופכת את המיני מחפרון לכלי הכרחי בשלבים רבים בתהליך הקמתם של מבנים, לבטח בהכנה וביסוס של יסודות.

גינון

עבודות הגינון היומיומיות שלנו אינן מצריכות, כמובן, שימוש במיני מחפרון. לצד זאת, במקרים בהם אנו זקוקים לעבודה יסודית ורחבה יותר בגינה, כזו המצריכה שימוש באנשי מקצוע, כאן שילובו של המיני מחפרון הופך למרכזי ונחוץ.

בגינות של בתים פרטיים, כשחלקן חולשות על עשרות מטרים, ישנם מקרים בהם נרצה לבצע עבודות גינון שמצריכות שימוש במיני מחפרון. באותן גינות המיני מחפרון יאפשר לנו לבצע חפירה מדויקת וצרה עבור צינורות השקיה וצנרת ובעבור מעבר של חוטי חשמל אחרים.

במקרים בהם נרצה להתקין מאפס בריכה בגינה שלנו, השימוש של הקבלן במיני מחפרון יאפשר לו לבצע את כלל העבודות, כשאלו יאפשרו ביצוע של חפירות, הסרה של עצים, שיחים ופסולת ואף הריסה של חומות ומבנים קטנים בעת הצורך.

באגר לעבודות עפר

עבודות תחזוקה ושירות

עבור מסגרות המעניקות שירותי תחזוקה במרחבים עירוניים, הפך המיני מחפרון לכלי מרכזי גם כן. ניתן לראות כיום עיריות ורשויות מקומיות שעושות שימוש במיני מחפרון בעת הצורך, כשכלים אלו משמשים אותם כחלק מפרויקטים עירוניים שונים.

את המיני מחפרון נפגוש במקרים רבים בעבודות תחזוקה של מערכות ביוב, פינוי פסולת ברחובות צרים, גריפת שלג ועוד. העובדה כי מדובר בכלי רחב שנע על גבי כבישים סלולים, מצד אחד, כשהוא גם מאפשר עבודה מבלי להוביל לחסימה של כבישים ורחובות, הופכת את המיני מחפרון לכלי צמ"ה הכרחי בכל מרחב עירוני וכפרי.

משקים חקלאיים

משקלים חקלאיים שונים בישראל עושים גם הם שימוש רחב במיני מחפרון. הכלי הזריז משמש ככלי להעברה בטוחה ומהירה של חציר, בחפירה של בורות, הקמת גדרות וביצירת סוללות עפר.

האפשרות לחבר למיני מחפרון מספר כלים שונים בחזיתו הופכות אותו, עבור חקלאים רבים, לכלי וורסטילי שההשקעה הכספית שלו כדאית לעומת כלי צמ"ה אחרים בהם עשו שימוש בעבר.

שינוע חומרים שונים

כפי שציינו קודם, את הבאגרים ניתן לצייד במספר רחב של כלים, כשאלו כוללים תופסנים שונים, מזלגות ואגנים רחבים. שימוש באותם כלים הופך את המיני מחפרון לכלי אידיאלי להעברה ושינוע של חומרים רבים במרחבי תעשייה שונים.

במקרים ובהם מדובר בהעברה של חומרים הנחשבים למסוכנים ומאתגרים, כשאלו דורשים, למשל, שינוע שלהם באופן זהיר ומדוד, הופך המיני מחפרון לכלי המועדף. כזה המבטיח העברה של חומרים מוצקים ונוזליים באופן בטיחותי ויעיל.

חשוב להדגיש כי השימוש במיני מחפרון לשינוע של חומרים ייעשה כמובן אך ורק במגבלות המשקל המרבי אותו הוא מסוגל לשאת. במקרים בהם אותם חומרים חורגים ממשקל הנשיאה המרבי, מומלץ לבצע מספר העברות, תוך חלוקת המשקל בטווח המסוגלות של הכלי.

 

 

 

מיני מחפרון – ציוד מכני הנדסי קטן, יעיל וקשוח

שילוב של ציוד מכני הנדסי קומפקטי, אך כזה הנחשב ליעיל וקשוח מהווה עבור תעשיות רבות את הכלי האולטימטיבי. אחד מהכלים המאופיינים ככאלו הוא המיני מחפרון, כשגם אותו תוכלו לרכוש ב-צ'פניק.

אצלנו בצ'פניק תוכלו למצוא את המיני מחפרון מדגם FR18 של חברת "לובל". מעבר על יכולות העבודה של אותו כלי מאפשר לרבים מלקוחותינו לבחור בו ככלי שישמש אותם באתגרים הנכונים להם לאורך שנים רבות.

בכתבה שלפניכם נעמיק אודות יכולותיו והפונקציונליות של המיני מחפרון, כשאלו מדגישות את נחיצותו כמעט בכל תחום תעשייה הקיים בישראל.

משקל נמוך, יכולות גבוהות

מחפרון בפעולה

המיני מחפרון מהווה כלי צמ"ה שמשקלו המרבי יכול להגיע עד ל-9,000 ק"ג, כשמשקל זה נחשב לנמוך ומתאפיין תחת הקטגוריה של כלי צמ"ה קומפקטיים. על אף ממדיו וקומתו הנמוכה של המיני מחפרון, כלי זה מאופיין ביכולות חפירה גבוהות, במנגנונים חזקים וביכולת עבודה למשך שעות רבות בכל יום.

למיני מחפרון ישנו מנגנון חיבור אליו ניתן לצרף כלים ייעודיים שונים, מה שהופך אותו למגוון וורסטילי למספר רחב של משימות. לקוחות צ'פניק, למשל, נהנים מהאפשרות לרכוש את המיני מחפרון מדגם ה-FR18 של חברת "לובל", כשאליו ניתן להוסיף שלוש כפות של 20 ס"מ, 40 ס"מ ו-80 ס"מ ללא שיניים.

יכולת תמרון גבוהה

» הקומפקטיות של המיני מחפרון מאפשרת לכלי, בעל טביעת הרגל המצומצמת, לבצע עבודות בחללים קטנים, צפופים וסגורים. שימוש במיני מחפרון נפוץ, לא פעם, בפרויקטים ושיפוצים בתוך תעשיות שונות, בהן יש צורך בכלי הנדסה שיגיעו לתוך חללים ומעברים צרים לביצוע משימה נקודתית ומשמעותית.

» אותה קומפקטיות ויכולת תמרון של המיני מחפרון, מובילה שימוש רחב שלו בפרויקטים בתוך מרכזי הערים – פרויקטים בהם הכנסה של כלי צמ"ה גדולים ומסיביים אינה אפשרית. ניתן לראות בתל אביב למשל, כיצד הפך המיני מחפרון לכלי משמעותי בפרויקט הדגל של משרד התחבורה ועיריית תל אביב בכל הנוגע לעבודות החפירה עבור רכבת המטרו ואף ככלי חיוני בפרויקטים של תמ"א 38 ברחבי העיר עצמה.

שימוש באביזרי עזר רבים

כפי שציינו קודם, התכליתיות הרבה של המיני מחפרון באה לידי ביטוי ביכולת לשלב לאותם כלים אביזרים שונים. שילוב של אותם אביזרים מאפשר להפוך את המיני מחפרון לכלי יעיל בפרויקטים של בנייה והריסת מבנים, בפרויקטים הנוגעים ליצירת תשתיות חשמל, מים, בעבודות חקלאות ואף עבור חברות העוסקות בפרויקטים של ובנייה והקמת פארקים וגינות ציבוריות.

בין היתר, ניתן לשלב לכל מיני מחפרון מספר רחב של אביזרי עזר, אלו כוללים דליים וכפות מסוגים וגדלים שונים, מקמחים (סוג של מקדחות לולייניות), פטישים, גראפלים (כלים המשמשים להרמה של פסולת) ועוד.

דיוק בזכות מערכות הידראוליות מתקדמות

עבודת המיני מחפרון בחללים מאתגרים ומצומצמים דורשת את מרב הדיוק מצד אותם כלים. הידיעה של היצרניות כי בכלים אלו נדרשת רמת דיוק גבוהה, בהשוואה לכלי צמ"ה אחרים, מובילה לכך שאותם כלים מצוידים במערכות הידראוליות מתקדמות, כשאלו מספקות את אותו דיוק, כשאליו ניתן להגיע באמצעות ממשק נוח שקיים אצל המפעיל.

ביטוי לצורך ברמת דיוק גבוהה של המיני מחפרון, ניתן לראות, למשל, בפרויקטים בהם יש צורך לבצע חפירות מדודות ומדויקות בקרקעות בהן מצויים צינורות מים ומערכות תת קרקעיות אחרות. כאן, מאפשר המיני מחפרון לבצע חפירה ברמת דיוק של ס"מ בודדים ובכך להגיע אל נקודות העומק הרצויות וזאת מבלי לבצע פגיעה במערכות תת קרקעיות אחרות.

 

מעוניינים להכיר יותר לעומק את המיני מחפרון מדגם ה-FR18 של לובל? מוזמנים להציץ במפרט הטכני של הכלי הקשוח, שיהפוך כל פרויקט שלכם לאתגר לו המיני מחפרון יכול.

מיני באגר לעבודות עפר

בתחום כלי הצמ"ה קיימים סוגים שונים של כלים המשמשים תעשיות שונות. אחד מהכלים היעילים לביצוע עבודות עפר הוא המיני באגר, המוכר גם בשם מחפר ומחפרון. כלי שאותו ניתן לראות בלא מעט פרויקטים בתחום הבנייה בישראל ואף בתחומים נושקים אחרים.

ביקור באתר של צ'פניק יאפשר לכם להתרשם ממספר סוגים של מחפרונים למכירה המיוצרים על ידי חברת LOVOL הסינית, כשלה התמחות בייצור רכבי צמ"ה שונים וייבוא רחב של כלים למדינות אמריקה ואירופה.

בכתבה שלפניכם נעמיק אודות המיני באגר וזאת בכדי שתוכלו לקבל תמונה כמה שיותר רחבה אודות אותו כלי יעיל ואף במידע ורקע הנוגע לו.

מהו בעצם מיני באגר?

המיני באגר, המוכר גם בשם מחפרון ומחפר, נחשב לכלי בו עושים שימוש רחב בתחום הבנייה, כשלו מתקן דמוי זרוע בחלקו הקדמי.

אותה זרוע ניתנת להורדה והרמה כשהיא בנויה כזרוע תלת מפרקית. זו משמשת לחפירה בעפר ואדמה, בעבור הרמה והעברה של חומרים כבדים, בפינוי של פסולת בניין ובחפירה מדויקת בעבור פרויקטים של הנחת תשתיות.

מפעיל המחפרון נמצא בישיבה על גבי הכלי כשפניו כלפי פנים. על המפעיל לעבור הסמכה מקצועית מלאה לעבודה בכלי ולהחזיק ברישיון בתוקף של מפעיל מיני באגר מוסמך.

 

שוק בעליה

מחקר שוק שפורסם באתר straitsresearch.comהעריך כי שוק המחפרונים הבינלאומי בשנת 2023 הגיע לסכום של 9.34 מיליארד דולרים. אותו מחקר הציג נתוני הערכה עתידיים, כשהצפי הוא שאותו שוק יצמח בשנת 2032 לסכום של 15.31 מיליארד דולרים, כשאחוז התפתחות בשנים 2024 ועד 2032 מגיע לגידול של 5.65%.

Mini Excavator Market

גידול שוק המחפרונים הבינלאומי. מקור:straitsresearch.com

 

במדינות בהן מתרחשת עלייה מתמדת בתחום הבנייה והנדל"ן, קיים כמובן צפי לעלייה בשימוש בכלי צמ"ה שונים ובראשם השימוש באותם מחפרונים. בישראל, בה מקודמים פרויקטים רבים בתחום הנדל"ן, כשאלו כוללים בעיקר פרויקטים של התחדשות עירונית ותמ"א 38, ניתן לראות גם כן את העלייה בשימוש בכלים אלו.

יתרונותיו היחסיים של המיני באגר

בהשוואה לכלי צמ"ה אחרים, נחשב המיני באגר לכלי קטן ומהיר, כשמאפיינים אלו מהווים את יתרונותיו היחסיים לעומת כלי צמ"ה אחרים בתעשיות הבנייה והחקלאות. מדובר בכלים הנחשבים חזקים, בעלי כושר ניידות גבוה וקלים לתחזוקה.

אחד מהסוגים הנפוצים של המיני באגר בישראל, הוא הסוג בעל ארבעה מסלולים, כשאלו כוללים גלגלי שיניים בדומה לבסיס ההינע של טנקים. בסיס זה מאפשר למיני באגר לנוע לכיוונים צידיים ולבצע עבודות בשטחים שונים ומאתגרים.

בקצה הזרוע המפרקית של הכלי ניתן לחבר דלי, כף חפירה ואף פטיש חציבה וזאת בהתאם לצרכים הנקודתיים בכל פרויקט. באמצעות אותה זרוע, והכלים המחוברים אליה בקצה, מתאפשר לכל מפעיל לחפור ולשנע אדמה בוצית, חצץ וחול, כשמשימות אלו הינן משימות על בסיס יומי ממש בענף הבנייה.

הסמכה על הכלים בישראל

כפי שציינו בתחילת הכתבה, על מפעילי המיני באגר לעבור הסמכה מקצועית שבסופה יזכו לקבל רישיון בהפעלת כלי זה.

עובדים ומפעילים המיועדים לבצע עבודות על כלים אלו, מחויבים בהכשרה מקצועית. אותה הכשרה נעשית במסגרות מקצועיות המוכרות ומפוקחות על ידי משרד העבודה הרווחה והשירותים החברתיים. במסגרת אותה הכשרה, יזכו המפעילים לקורס הכולל 40 שעות עיוניות בנושאי בטיחות, דיני תעבורה בישראל ואופן הפעלת הכלי.

לצד הלימוד העיוני, זוכים המפעילים ב-160 שעות לימוד מעשיות, כשאלו כוללת לימוד והסמכה על המיני באגר ואף הסמכה על כלים נוספים, דוגמת שופל (מוכר גם בשם יעה אופני), משאית עפר (פירקית) ועוד.

משך הלימודים הינו כחמישה שבועות, חמישה ימים בשבוע. עבור חיילים וחיילות משוחררים, קיימת האפשרות ליהנות ממימון מלא של הקורס על ידי האגף והקרן לחיילים משוחררים במשרד הביטחון מבלי הצורך לעשות שימוש במענק השחרור.

דגמים מיני באגרים בצ'פניק:

מיני מחפרון (באגר) לובול FR18

מיני מחפרון (באגר) לובול FR26

מיני מחפרון (באגר) לובול FR36

 

צריכים לחפור במקום צר וקטן? מיני מחפרון הוא הפתרון 

ביצוע של חפירות שונות מצריך שימוש בכלי צמ"ה המתאימים למשימות אלו. לצד הצורך בביצוע של חפירות עמוקות על גבי שטחים נרחבים, ישנם פרויקטים המצריכים חפירה נקודתית במקומות צרים וקטנים.

במקרים בהם ישנו הצורך בביצוע של חפירה במקום צר וקטן, מהווה המיני מחפרון את כלי הצמ"ה לו תזדקקו. בצ'פניק נהנים הלקוחות ממגוון מיני מחפרונים בטווחי עבודה של 1,810 ק"ג ועד מיני מחפרון בעל משקל עבודה של 3,800 ק"ג.

https://www.youtube.com/watch?v=Rb8gzmDiC9A
מיני באגר 1.8 טון LOVOL

למה בדיוק משמש המיני מחפרון?

לצד מחפרונים מסיביים וכבדים המיועדים לחפירות עמוקות ועל גבי שטחים נרחבים, מהווה המיני מחפרון, המוכר גם בשמות מיני באגר ומיני מחפר, ככלי המשמש לחפירה וגירוף של אדמה, חול, בוץ וחצץ, כשייעודו לפרויקטים קטנים ומצומצמים יותר.

שימוש באותו מיני באגר אפשר לראות בפרויקטים רבים בתחום הבניין והתעשייה, לבטח כשבתחומים אלו יש צורך לבצע עבודות חפירה וגריפה נקודתיים במקומות צרים וקטנים וכאלו שאינם מאפשרים כניסה של כלי צמ"ה מסיביים.

שימוש נרחב של מיני מחפר ניתן לראות לרוב בעבודות גינון שנעשות בפארקים, גינות וחצרות, כשהמיני מחפרון מהווה כלי מרכזי עבור צוותי גינון מקצועיים ואף ככלי המאפשר עבודה בבתים פרטיים להם חצרות רחבות באופן יחסי לעומת חצרות וגינות של בתים פרטיים.

הפעלת מיני מחפרון

על פניו, המיני מחפרון נראה ככלי צמ"ה שקל לתפעול וכזה שאינו מצריך שום הכשרה מראש. עם זאת, חשוב להבין שגם כאן, הפעלה ושימוש בכלי מצריכים הכשרה מקצועית, כשזו צריכה להיעשות באמצעות אנשי מקצוע.

במסגרת ההכשרה, מפעיל מיני מחפרון זוכה להכיר את יכולותיו של הכלי ולהתנסות במשימות חפירה, יישור קרקעות ואדמה, העמסת ציוד וחומרים על טנדרים ומשאיות, נסיעה בשטחים שונים ומאתגרים ובהכרה של מאפייניו הפיזיים והטכניים.

חלק משמעותי וחשוב בהכשרת המפעיל נוגע לנושאי בטיחות, כשהעבודה על הכלי מצריכה את ערנותו של המפעיל לגבי אופן עבודתו והפעלת הכלי מבלי שהוא מסכן את עצמו ואת העובדים סביבו וביכולת להימנע מלפגוע בסביבה עצמה.

במידה ושכרתם לפרויקט נקודתי אצלכם בבית או במפעל, חברה לבינוי שאמורה להפעיל מיני מחפרון, חשוב לוודא כי המפעיל אכן עבר הכשרה מקיפה ומקצועית, כשהוא בעצם כשיר ויכול לתפעל כלי זה במסגרת התקנות והחוקים הקיימים בישראל.

כלי קל לניוד

עבור חברות בינוי וקבלנות, השימוש במיני מחפרון התרחב לאורך השנים. בבתים ומבנים רבים, התרחב הצורך לבצע עבודות עדינות ומדויקות יותר, כשאלו אינן מתאימות למחפרונים מסיביים.

העובדה כי במשאית אחת ניתן לנייד בקלות ובמהירות את הכלי ממקום למקום, מובילה רבים לבחור במיני מחפרון ככלי עבודה מרכזי ומשמעותי יותר וזאת תוך ויתור על רכישה או השכרה של כלי צמ"ה כבדים ומסיביים יותר.

היכולת לנייד בקלות ובמהירות כלים אלו, מאפשרת במקרים מסוימים לעשות שימוש במיני מחפרון במספר פרויקטים במקביל. היכולת, למשל, להשכיר את המיני מחפרון לשני פרויקטים ביום, כשניתן לשנע אותם בקלות ובמהירות, מאפשרת למשכיר ליהנות מהכנסה משמעותית בהשכרת כלי זה למול השכרה של כלי צמ"ה אחרים.

מחפרון לובול FR36

עבור אלו המעוניינים לרכוש מחפרון חזק ומסיבי וכזה שנע על גבי זחלים, אצלנו בצ'פניק תוכלו ליהנות ממחפרון (באגר) לובול FR36. המחפרון של חברת הענק הסינית LOVOL מצטיין ביכולת עבודה של לא פחות מ-3,800 ק"ג.

באמצעות הצצה במפרט הטכני של הכלי תוכלו להתרשם כי מדובר בכלי בעל מהירות נסיעה מרבית של 4.2 קמ"ש. עם רכישת הכלי אתם מקבלים שלושה סוגים של כפות, מחליף כפות הידראולי ושסתום החזקה (משמש להגנה בפני כשלים הידרואליים).

באגר 3.8 טון מבית המותג LOVOL

תא המפעיל של הכלי נחשב לתא נוח לתפעול, כשהוא כולל בתוכו מסך מגע 9 אינצ', הנעת הכלי באמצעות כפתור, מערכת שמע בלוטוס וגגון המאפשר עבודה בימי קיץ חמים ואף בימים גשומים.

לקטלוג של כל הבאגרים לחצו כאן.

דילוג לתוכן